Beste bezoeker

Deze site is voor postzegelverzamelaars die zegels over/van de Verenigde Naties en/of Verenigd Europa de moeite waard vinden om te sparen.


De vereniging is in 1960 opgericht met de officiële naam: "Nederlandse Vereniging voor Verenigde Naties en Verenigd Europa Filatelie" en heeft ca. 85 leden. Er is vier keer per jaar een bijeenkomst in Houten waar de leden zegels kunnen ruilen of kopen/verkopen, verder is er een veiling van 200 tot 300 kavels. Meestal wordt een bepaald thema door een lid behandeld. We verzorgen ook het verenigingsblad 'Grenzenloos', welke nu al een tijd in kleur verschijnt en vier keer per jaar wordt uitgegeven. Het nieuwste nummer is Winter 2018, nr. 145. Zie ook het  voorblad van dit nummer. (nog even niet)

Als u het voorblad niet op het scherm ziet, dan kan het zijn dat het betrokken document bij u is opgeslagen in uw download-map. Dit is afhankelijk van de instelling van uw web-browser.

Heeft u interesse om lid te worden meldt u dan aan bij de secretaris, de heer J.M. Snellenberg, Porfier 9, 3831 VL Leusden, tel. 033 4943567, email.:  secr@vn-ve.eu


Op zaterdag 8 december 2018 is de laatste bijeenkomst van dat jaar geweest voor de leden van onze vereniging in Houten.

Wilt u bij de volgende bijeenkomst aanwezig zijn dan kunt u zich opgeven bij de secretaris, de heer Hans Snellenberg, via email.:  secr@vn-ve.eu .

De volgende bijeenkomsten zijn : 23 februari, 11 mei,28 september en 14 decembr 2019. Op 23 februari is de Algemene Ledenvergadering.

Het nieuwe bijeenkomstadres is: Nieuwe Schaft 23, 3991 AS Houten.

Er is steeds een veiling met soms meer dan 300 kavels. Kom dat zien!

 

Voor de leden is het mogelijk om te zoeken op titels van de onderwerpen in ons verenigingsblad. Als het artikel van het onderwerp op de website is opgeslagen dan kan u  het downloaden. Ga naar inloggen en klik  'grenzenloos zoek'  aan, vergeet niet uit te loggen.

Er is een programma ontworpen om de inhoudsopgave per nummer van alle bladen van onze vereniging op te slaan, zodat u na download van de inhoudsopgave van een bepaald nummer, kan zien wat er in staat en dan kan u gericht op titel uit het betrokken blad zoeken. Wij nodigen u uit om het te proberen!

De inhoud van de artikelen van de nummers 1 t/m 31 (toen het blad nog VN-VE Bulletin in A5-formaat, jaren 1982-1990 heette) en de Grenzenloos nummers 64 t/m 79 in A4 formaat (1999-2002) staan nu op de site. De artikelen van die nummers zijn te downloaden. Er wordt druk gewerkt om het aantal nummers steeds te vergroten zodat u een grotere keuze heeft om artikelen te downloaden.

 

Speciale aanbieding voor niet-leden.

Het bestuur heeft besloten dat niet-leden een jaar-abonnement op ons verenigingdblad  'Grenzenloos' kunnen nemen voor slechts € 20,--. Dan krijgt u 4 nummers thuis van elk ca. 24 pagina's in kleur.

Aanmelden bij onze secretaris, de heer J.M. Snellenberg.  secr@vn-ve.eu

 

De site is nog in opbouw en bevat naast bovenstaande inleiding uit onderstaand overzicht.

 
 

 Zie onze nieuwe overzichten:

Navo Catalogus 1949 - 2016,

Europese Sportkampioenschappen 1932 - heden

Met als extra: Spelen van de kleine Staten van Europa.


Hier vindt u een voorbeeld van een grensgebied van Europese zegels sparen.

Dit is allemaal te vinden in keuzemenu 'Nieuwste artikel' op rechterkant van het scherm.

 

Er wordt verder gewerkt om de site uit te breiden met meer onderwerpen.

Naar home